NIEUW: nu ook gemeubelde kantoren beschikbaar! Contacteer ons
 
nl fr en

 

Contacteer ons

Wenst u informatie over ons bedrijvencentrum?

 

 

  

 


 

 

 

 

 

 


Getuigenissen

 

Bestaat er een betere referentie dan het succes van uw voorgangers?

Reeds 150 bedrijven hebben van onze diensten gebruik gemaakt of doen dit vandaag nog. Velen onder hen ontwikkelden zich tot succesvolle kleine en middelgrote onderneming met tientallen medewerkers en opmerkelijke verkoopcijfers.

Misschien bent u de volgende?

 

Een greep uit de vele getuigenissen:

 

Met M-Eye hebben we gedurende een jaar met twee medewerkers gebruik kunnen maken van de locaties en faciliteiten in het BC Leuven. Deze locatie, bureaus alsook receptie en onthaal waren steeds een volwaardige uitstraling van het professionalisme dat ook M-Eye wenst na te streven. Het contact met de medewerkers verliep steeds vlot en vlekkeloos, alsook was men steeds bereikbaar en beschikbaar om net dat beetje extra te doen.

Een aangenaam verblijf in een professionele omgeving.

Stijn Preuveneers - M-EYE

 

Als groeiend softwarebedrijf hebben wij met plezier gedurende een drietal jaar in het bedrijvencentrum verbleven. Een groot voordeel is de flexibiliteit: we zijn in die periode van 3 naar 8 mensen uitgebreid en steeds konden we zonder probleem de nodige kantoorruimte uitbreiden. Martine en Anne zorgen voor een professioneel en vriendelijk onthaal, en de beschikbare extra services zoals postafhandeling, vergaderruimtes, copier, netwerk- en telefoonvoorzieningen zijn een grote troef voor een bescheiden KMO.

Bart De Man - TICKETMATIC

 

Het bedrijvencentrum was voor mij een ideale uitvalsbasis om als starter aMACE het juiste elan te geven. De diversiteit in beschikbare ruimtes bood voldoende mogelijkheden voor fluctuaties in het aantal medewerkers. De infrastructuur en aangeboden diensten van het bedrijvencentrum zijn zeer professioneel en de omgeving biedt de gelegenheid ook met andere starters van gedachten te wisselen.
Dames, nog eens bedankt voor de goede zorgen al die jaren. Ik mis de gezellige baliebabbels! 

Lies Leemans - aMACE Health Communication and training

De diensten van BC Leuven zijn voor ons een grote meerwaarde. Zo wordt de telefoon opgenomen bij afwezigheid en hoeven we brieven niet zelf te posten, het zijn allemaal zaken die ons tijd besparen en als KMO kan dit tellen.

Het professioneel kader en de hartelijke ontvangst waarmee onze klanten ontvangen worden zijn eveneens een sterke troef.

Steven Deleus - Vector BROSS

 

Het Bedrijvencentrum Leuven was een prima locatie voor een klein software bedrijf zoals LodgON. We maakten gedurende 7 jaar met plezier gebruik van 2 kantoren en het vriendelijke en professionele secretariaat. Niet te onderschatten positieve punten: degelijke en snelle internetverbinding, rustig en mooi ingericht terras met de mogelijkheid om er te lunchen, vergaderen of zelfs te tafeltennissen, en een uitstekend bereikbare locatie op het industrieterrein in Haasrode.

Erwin Morrhey - LodgON

 

Halton N.V. kreeg de mogelijkheid om, met zeer bescheiden middelen, te starten in het Bedrijvencentrum. De groei van Halton is mee te danken aan de ondersteuning die we, vooral in de beginjaren, kregen van de medewerksters van het Bedrijvencentrum. Eenmaal dat Halton wat "volwassener" was, konden we blijven beroep doen op de diensten van het Bedrijvencentrum. Deze "à la carte" benadering is altijd erg interessant geweest.

De professionaliteit en de vriendelijkheid van de medewerksters van het Bedrijvencentrum werd ook door ons personeel steeds gewaardeerd.

Etienne Poncelet - HALTON N.V.

 

De korte periode dat ik gebruik heb gemaakt van het centrum heb ik ervaren hoe nuttig jullie centrum kan zijn voor startende bedrijven.

Ronny Van Ginckel - SPORTZAKEN bvba

 

We hebben hier altijd graag geweest en danken dan ook jullie fantastisch team voor de goede zorgen die we hier hebben gekregen.

Tom Nackaerts - T.INC

 

Zeer bekwaam, behulpzaam en vriendelijk secretariaat - moderne vergaderzalen met aangepaste infrastructuur - ruime keuze uit kantoren - leuke opzet met terras voor gebruik in de zomer.

Paul Verbruggen - QUESTBACK

 

Net 3 jaar! Het was een heel fijne plaats om te starten. Bedankt voor uw goede en vriendelijke dienst & steun. Ik ga het BCL zeker aanraden!

Bernard Pieters -   AQC

 

Ik zou het bedrijvencentrum vooral willen feliciteren voor de professionele ondersteuning die wij hebben mogen genieten.

Een dikke pluim komt uw medewerkers toe. Ik wil wel zoeken naar aandachtspunten maar kan alleen sterke punten formuleren, volledig in overeenstemming met de aangeboden service.

Waarom naar het bedrijvencentrum komen: het bespaart een heleboel rompslomp waarvoor men in een opstartfase geen tijd heeft en waarvoor men geen medewerkers kan aanwerven.

Rudi Van Bever - HCS

 

Pluspunten: ligging, infrastructuur en de vriendelijkheid van het ondersteunend personeel. De kantoorruimtes zijn ruim en goed onderhouden.

Koen Prikken - TRINICOM

 

Een zeer goede ervaring die wij zeker aan collega starters zouden aanraden: punctueel nakomen van afspraken, goede IT voorzieningen, goede toegankelijkheid en infrastructuur, goede contacten met de receptie.

Luc Johannes - VILLAPOLIS

 

Toen we in juli 2003 met steile ambities aan ons nieuw project begonnen, vonden we in het Bedrijvencentrum de ideale partner om ons de noodzakelijke faciliteiten te bieden en ons toe te laten ons op de business-zijde van het ondernemerschap te contentreren.

Dat we ruim 2 jaar later een groot deel van onze plannen hebben kunnen realiseren en op onze eigen vleugels verder kunnen, hebben we niet in geringe mate te danken aan de flexibele opstellingen van de medewerkers van het bedrijvencentrum en hun bereidheid om mee te denken met de beginnende ondernemer.

Yves Bemelmans - INTERSOURCES NV

 

 

 

 

 


Webdesign Vector BROSS